403-blog

Megtaláltuk a youtube legjobb gasztro-vloggerét (szubjektív)

Nálunk a Szoky lett a befutó a videó szakácsok között :)

A mai világban tényleg nincsenek titkok és bármit megtalál ez ember a világhálón. Így van ez a receptekkel kapcsolatban is. Mi tettünk egy kísérletet, megnéztük milyen alternatívák vannak a youtbe-on (természtesen csak magyar nyelvű recepteket próbáltunk ki) az elmúlt 12 hónapban több vlogger által feltüntetett ételt is elkészítettünk. Ki kell hogy jelentsem, hogy az egyik “online séf” annyira megfogott, hogy muszáj volt publikálnom. Ugyanis, hihetetlen egyszerű és következetes módon, profi ételek készítését mutatta be nekünk. Tökéletes minőségű videókban, a lehető legtermészetesebb alapanyagokból, bizony sokszor volt, hogy azon kaptam magam, ezt az ételt anyukám is, nagyanyám is hasonlóképpen csinálta 🙂 (anyukám szakács).

Mi a lényeg és mi fogott meg engem ezekben a videókban, hát az apró kis “titkok”, hogy a nokedlit öntsük le hideg vízzel, hogy nem kell megijedni ha nem szeretnénk előregyártott alapanyagokat használni, akár magunk is tudunk készíteni szárított fűszer-keveréket egyszerűen a vegeta helyett. Megismertünk egy embert a videóiból aki tényleg szereti a konyha művészetét és szívesen meg is osztja bárkivel a tudását, nem egy cég reklámfigurája, hanem egy igazi “gasztro-vlogger”. Bár hozzáteszem, hogy számomra olyan a színvonal ami simán elmenne bármelyik tv-ben is 🙂

De nem is szaporítom a szavakat, nézzétek meg ti is melyik vlogger lett nálunk a gasztro téma befutója 🙂

(A youtube irányelvi alapján, a videógalériában megjelenő videók reklámjaiból származó bevétel teljes mértékben a videó tulajdonosát illetik, ezekből a bevételekből a 403.hu semmilyen mértékben nem részesül.)

 

Back to top button
Close
Close